sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Lintulan luostarin äiti Kristodulin tekstejä

Nämä täällä julkaistavat Lintulan Pyhän Kolminaisuuden luostarin sisaristoon kuuluvan äiti Kristodulin tekstit on alkuaan hänen toimestaan ja avustuksella julkaistu Ortodoksi.netin sivuilla hänen omassa blogissaan.

Tekstit on aiemmin ja myös nyt nettiin siirtänyt yksi silloisista Ortodoksi.netin ylläpitäjistä Hannu "Nettihoukka" Pyykkönen ja siksi jokaisen tekstin ohessa näkyy hänen nimensä tekstin siirtäjänä. Tekstit ovat kuitenkin kaikki äiti Kristodulin kirjoittamia ja niiden ensimmäinen julkaisupäivämäärä näkyy jokaisen blogitekstin alussa. Ortodoksi.net on saanut kaikkiin julkaistuihin teksteihin äiti Kristodulin luvan.

Koska Ortodoksi.netin sivuilla on menossa suuri muutos, nämä ko. sivustoon kuuluneet blogitekstit siirretään kaikki uuteen blogiin, jonka nimi säilyy entisellään, samana kuin Ortodoksi.netin sivuilla. Tekstit hävivävät Ortodoksi.netin sivuilta, mutta sinne saattaa myöhemmin tulla linkki, josta pääsee tälle blogisivustolle. Blogia ylläpitää Hannu Pyykkönen ja häneen saa tarvittaessa yhteyden gmail-sähköpostiosoitteella, jonka alkuosana on sana: nettihoukka.

Blogia saa jakaa linkkinä (https://aiti-kristoduli.blogspot.com) muualle, mutta tekstien julkaisemiseen erillisenä jossain muussa julkaisussa, blogista irroitettuna, painettuna tai Internetissä vaatii kirjoittajan ja blogin ylläpitäjän luvan.


Hannu Pyykkönen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti